Vad glor ni på ? Har Ni aldrig sett en praktikant förut ?

Dagen har vare okej . var hoss farmor på förmiddan för hon fyller år idag :DSen blev det att kolla på harry potter xD , den senast filmen , men den var inge bra för den slutar sorgligt ;( HATAR sånna filmer ! den är som narnia 2 , Den skulle varit bra om den inte slutat sorgligt ! .. Sen blev det att träna , det var en kul träning . :D .. Nu ska jag börja packa inför västerås imorrn ;D ..
Dagens låt : Ica-Jerry låten :D<3333
(därav rubriken)^^

Packar

Nu håller jag på och packar för en tripp in till stan ,. Ska till coop och hämta mina tandborstar sen ska jag till biblioteket och lämna tillbaka böckerna och låna den andra twilight boken , tror jag ska läsa den engelska versionen . Sen ska jag till simhallen och träna :D <3 . och ja det är väl min lilla trpp till stan dä x) Är boken bra kkurt ?? Eller nån som läst den (a)

DM/RM

DM/RM var det i häljas och det gick super bra :D Vi hade världens bästa lag och ingen var liksom halvbra , alla simmade asabäst :D . vi kom 3:a på 4*100 frittoch vi låg 4:a i starlistan . 4*50 medley 2:a :D + jag persade på 50 rygg 37.76 . :D 4*50 frisim , kom vi 2:a på ;D .. Svin kul hälj tjejor !!! ;D ..

Lången dagen ,..

Dagen blev en lång dag , vanlig skoldag såklart ;P . Sen satt jag och kkurtan nere på coop och sålde tandborstar , jag fick sålt 4 stycken och kkurt 3 . Men vi får väl sitta sådär som anna tippsade oss om ;D .. sen gick jag och kkurt till Gallerian . kuligt .. Ja det var väl det mesta , men dagen var lång och det känns som att klockan är 22 nu men klocken är bara 20:10 .. xD . Hörrs nog efter DM/RM ..
Pusspuss <3

Trött

Dagen:
Ja dagen började med lite pingis . Sen matte , fick reda på diaagnosen , 13/14 rätt nöjd faktsikt . Sen SV vi hade Maggan :) typ jobbade med substantiv . Sen var det Engelska tror jag . där fick vi inte sitta långbord :( . Läxförhör . Gick väl sådär :S . Sen Lunch : Pannkakor , REKORD ! Jag vann på 12 pannkakor :D , kkurt kom 2:a tror jag Putte lämnade walk over xD . Så jag vannnnnn :D:D:D:D:D:D .. <3 Sen SO , vi hade grupparbete och jag blev utsedd till ledare i gruppen . Så Chicky o putte har läxa tills på Fredag ! .. Sen Ev: Idrott , Vi körde trippelboll igen . Jag och kkurtan o Erik(lärarn) var the shit asså , vi ägde ut Benjii , Alex o Niklas(han som var med Erik). Så ÄGDA !!!! ..
Det var dagen iaf ,
Pusspuss <3

Dagens låt : Chelsea Staub - It's all about me .

STÄD DAG

Hejhej bloggen :D

Idag ska jag städa och sen blir det träning :D;D:D . Syns ikväll ;)
Pusspuss <3

15/10-09

Hej alla bloggläsare !

Skrev inget igår för jag kom hem tjugo i tolv i går kväll .. Och jag kände att jag inte orkade sätta på datan och skriva mitt i natten xD .. Men gårdagen var inte så intressant , kollade på Bofors-mora , Bofors förlorade med 4-5 . Sen efteråt hade victor träning ..
Idag har jag haft matte och Franska diagnos . Kändes jätte bra !!! :D . Ja sen när jag kom hem så sov jag litegranna . Nu ska jag städa lite och sen landövningar ..
Pusspuss <3

TV

NU ÄR DET DAX FÖR DESPERATE HOUSEWIFES <3333333333333333333333333333333

Dagens Låt : BoomBrothers - Cha Cha (krillebooi)

13/10-09

Hej bloggen !
Kom inte in på bloggen igår så får skriva om gårdagen idag då ,.
12:e
Skola typ helt vanlig , Inställd bild :/ .. Jag och Kkurt gick till Biblioteket och lånade lite böcker .. :DAah , sen träningen , körde typ 8*250 200fr50me ,  20*50 ben st.1.10 . Sen hem SOVA !!!

13:e
Skola igen , Sov morron till 9.20 , men kommer juh inte in senare än tio i 8 . Spelade pingis med Persson ;D .. Sen Matte , jobbade med blandade uppgifter med persson*2 . Sen SV , Kollade på film idag igen .. :P .. Kuligt , Sen engelska , Vi typ gjorde nada  xD .. Mat : Makaroner o falukorv , makaroner med carbonara . Sen gick jag , kkurt o Lina till Tégner . Köpte litte tuggummi . Sen SO , vi typ ska jobba i grupper Vår grupp(jag , Chicky , Sandra , Edwin , Putte) ska jobba med Sydamerika :D .. Sen på EV så hade vi Korfball xD . Sen bussen hem och nu här :D .. Det var dagen det , hörrs imorrn
Pusspuss <3

11/10-09

Hej alla läsare !

Idag har jag mestadels suttit här men har varit på lite äventyr .
På förmiddan åkte jag och mamma bort till farmor och fikade :D .. Gottgott .! .. Sen lite mer här och sen ut och hämta ved , sen lite mer här och sen hämta ved och sen äta , sen Tränade jag 60 armhävnigar blev det , På fötterna ;D . Nu sitter jag här och ja det var väl dagen .. Självklart Har jag hållt tummarna på tjejerna som tävlat :P . Hoppas det gick bra för er alla ;D .. Hoppas Ckonny klarade kval tiden . Det var allt jag har för idag . Imorron är det skridskor :D

Jag tycker att ni är väldigt dåliga på att kommentera . KOMMENTERA !!!! xD <33

10/10-09

Hallåhallå!

mesta dels av dagen var det slappar dag med "The city marathon" på MTV :D Sen 100 sit-up , 50 armhävningar på fötterna ;O .. Eller jag persade med 20 utan att vila :P . + lite yoga ;D .. Sen blev det "the Hills" säsong 5 . as bra . Sen kollade man lite på hsm3 . ja nu ska jag kolla på Sverige-Danmark + frukter ;DD ..
Pusspuss <3

9/10-09

Chacha !

Jag somnade när jag kom hem igår så jag får väl skriva om gårdagen nu då :P
Först hade vi So . Vi typ hade inte So utan vi bara pratade . Sen Sv , där kollade vi på en film som heter "Brothers were art tho" Eller något . Sen dax för NO , där firade vi kemins dag typ 1 vecka för sent . Vi gjorde typ nyckelknippor . Sen var det klassråd , vi bytte platser i klassrummet . Tjejerna skulle dra vilka killar dom ville sitta bredvid . Jag drog först och fick Victor Haraldsson . Kkurt fick Albin igen xD .. Vi sitter iallafall nära varandra . Sen var det mat : pasta med sås carbonara , de var rätt gott . Sen var det sista lektion Engelska , vi gjorde nån konstig gubbe . Harald tog min xD .. Sen blev det att jag och kkurtan väntade på Ckonny , sen till coop och köpa lite mat . Upp till simhallen , äta , byta om till badkläder sen ut till simhallen och köra landövningar . På träningen var serien 20*50 . 10 Max 10 löst varannan . Rätt jobbigt för jag körde alla max ryggsim . Sen litte lagkapper :D . 3-3 blev det . Efteråt badade jag , kkurt o Lina med Oscar o Persson . kulkul . Ja sen somnade jag när jag kom hem xD
Det var fredagen det , pusspuss <33

8/10-09

HejHej !

Idag har det varit en vanlig dag , Matte först jobbade med kap 2:5 med Persson*2 . Vi han klart med kapitlet och så gjorde jag "B-testet" . efter matten vare Franska läxförhör , känns som att det gick bra :D . Tränade rejält ! Ska sköta skolan mycket bättre med läxor och sånt . Efter Franska var det mat , Taccosoppa med pannkakor ! Pannkakorna var riktigt goda . Sen Satt vi i bastun vid gympan och gjorde frillor ;D . Sen på gympan körde vi allibaba eller vad det hette . Det var riktigt kul , men jobbigt . Kkurt skadade sig också för Edwin trampade på hennes stortå (tror jag) Så hon Blödde rätt rejält vad jag såg iallafall . Sen blev det svenska , vi läste om Odysseus igen , vi är snart klara nu . Eller dom andra i klassen är det iallafall , men jag gick 5 minuter tidigare för annars kommer inte jag hem med bussen . Nu sitter jag hemma själv och vet inte vad jag ska göra .
Dagens låt : Pitbull - I know you want me .
Dagens ord : Skumgummipistol .
Ja vi hörs antingen ikväll eller imorron .
pusspuss , så länge<3En iten bild från tävlingen i Kristinehamn

+ en liten bild ifrån kristinehamn, tror det är frisimet vi står på pallen för ;D

7/10-09

Hejhej !

Idag blev det SO först , vi rättade våra nutidsorienteringspapper . 18/ typ 37 xD . Sen Engelska , vi har börjat på "clothes" kapitlet nu .:) . Sen matte , vi fick nått konstigt mattepapper som var fullt med uppgifter . Jobbade med  Persson*2 . Vi va "the shit" .. x) Sen var det mat i 30 min bara . Det var typ äggkaka fast det skulle varit ungspannkaka xD , Precis när vi skulle gå och det var typ  5 minuter till lektion så kom dom med vanliga pannkakor :@ På franskan körde vi några parövningar som vanligt . På slöjden är jag snart klar med min grytlapp :D . Nästa gång blir jag klar tror jag ;P . På No:n så var det såklart pratigt . JOBBIGT !! Man får juh ont i huvet hela tiden där juh ! Lotta försöker så gott hon kan . Sen blev det att typ springa till simhallen , körde bara ett varv landövningar , ska göra dom imorron istället . 1000 mjuk vare och sen 30*100 start 1.35 !!!!!
1:a 10 = arm paddel typ 5sek vila
2:a 10 = ss paddel typ 4 vila
3:e 10 = ss , g-fots typ 15 vila
Man fick juh dra dom första 20 och så fick man lov att köra MAX för att hinna med start tiden , det är FETT jobbigt !
Sen ungefär 400-800 avbad , (tappa bort mig nånstans vid 300 ) xD Sen stretching i typ 15 min . på vägen hem så typ sov jag för trött som f*n är jag . Nejj nu ska jag sova i soffan tills mamma o pappa kommer hem !
PussPuss <3

Tack Nea för den fina designen

6/10-09

Chacha !

Idag så vare matte först på morron . jobbade med persson igen , vi är snart klara med kap 2:4  . sen blev det tid för svenska , vi läste om Odysseus eller hur hans namn stavas xD Vi har inte läst klart än . Sen Engelska , vi fick reda på vad vi fick på provet : 95,5 / 100 . Super nöjd för det var jätte svårt :S . Mat : kycklingnuggets och ris . kycklingen var röd innuti , ska den vara det ? So : Vi gjorde den där Nutidsorienteringen , (fast vi fick inte vara med och tävla för man skulle gjort den halv 9 ) Det var rätt svårt . Ev : Handboll , fick inte spela så mycket menmen . Sen kollade man på finalen av Top Model Australien men man fick inte se vem som vann :@ . Ja och nu sitter man här .
Pusspuss

5/10-09

ChaCha !

Idag så var det Måndag , Gympa på morgonen . Putte och Eric körde in bollvagnarna på min fot och mitt knä , sen blevEric konstig och typ dampade på mig och började slåss xD Nej jag är inte rädd för han , han är bara störande ..
Sen blev det NO . Lotta blev typ arg på chicken hon bara : Erika om inte du går och sätter dig får jag Ryck . eller nått sånt där xD . Sen mat , Fiskgratäng . Jag smakade iallafall .. Sen Franska , vi körde några hörövningar , sen memory med : Fabbe Alex crille Johan .. På bilden gjorde jag klart asken till mitt smycke :D Så nu ligger den här bredvid mig ;D Sen blev det coop med kkurt hon köpte lite grejjor och jag mat . Sen simhallen och vänta på Ckonny . På träningen så har vi började på "N"-månaden . Körde på som F*n , kändes jätte bra !! . Ja det var väl dagen tror jag nog , hörrs väl av imorgon
PussoKram <3Ser ni vem jag sitter bredvid eller ?? :D:D:D

4/10-09 (kväll)

Hej bloggen !

Nu är tävlingen över , Supernöjd med dagen ! Resultat:
50 Frisim : 32.66   (pers med typ 2 sekunder) Plasering : 3:a
50 fjäril : 38.?? ( Typ 1 sek över pers9 Plasering : 3:a
50 ryggsim : 39.05 ( typ 0,5 sek över pers) Plasering : 3:a
50 bröstsim : 42.28  ( Pers med 9 hundradelar) Plasering : 4:a
1000 meter piccasostaffetten : 4:a tror jag xD

Ja , det var väl det . kom upp på pallen 3 gånger iallafall :D .. Grattis Carro ! Du kämpade på bra på bröstsimmet ;D . Grattis kkurtan till alla guldmedaljer , grattis Lina till alla silvermedaljer . <3

På vägen hem höll vi inte på att hitta till Mc , haha as kul :D

Puss och kram <3

4/10-09 (morgon)

ChaCha !

Idag blir det simtävling i kristinehamn !!! Riktigt Roligt ska det bli :D , Jag ska simma 50 m av allt och delta i piccasostaffetten (stavning) . Den är 1000 meter lång . + jag MÅSTE slå 32.90 på frisimet för Ive kan juh inte slå mig ! xD hon är 98:a så det är lite pinsamt .. Jag kör en ny teknik på bröstsim så man får väl bara hoppas på nytt pers där :) Rygg har gått fantastiskt bra under träningarna så det kanske också blir pers . Fjäril, ja dete får väl gå som det går , har inte kört så mycket fjäril och förra gången jaag simmade det blev det ett jätte stort pers så man får väl iallafall hoppas på en tid under 40 sekunder där .. Men jag bloggar er ikväll så ska jag skriva lite tider och plaseringar!
PussPuss

3/10-09

Hej bloggen !

Idag var det stor slappar dag . Gjorde iallafall tre armhävningar på fötterna . *stolt* . Sen åkte vi bort till farmor fick lite  mat i magen och sen äppelpaj , åt som en gris . men jag har gått ner 1 hekto xD . Aah , sen så typ var det inget mer tror jag ..
Pusspuss

2/10-09

Hej Bloggen !

Idag så hade vi vanliga lektioner fram till lunch . Sen hade vi orientering , 15/15 rätt , tack persson o albin för hjälpen att hitta 5:an (den lågt nere i ett dike), men vissa andra som ni gick med kaxade upp sig som f*an .. Tror den att den är nått eller ?
aja den får väl tro det då , orkar inte bry mig just nu . a sen så cyklade jag och kkurt hem till henne och åt lasange.Sen tog hon cykel och jag gick till träningen , där körde vi nya oktober landpassen men det skulle vara 3*15 och inte 3*17 xD .. 2 st helt i onödan .. sen va det typ mjuk , sen fick vi bestämma ett eget fartpass på 1500 m . jag Ckonny o linis hade ett tsm , sen idioten , 300 avbad, sen kom Jonathan och hämtade mig , skit snällt . Sen hade A-laget träningsmatch mot gullspångshyttan , vi gick efter 4-7 så jag vet inte vad det slutade . ja och nu sitter jag här

1/10-09

ChaCha

Idag på matten jobbade jag med Persson igen.Gud han äger juh på matten juh !!!! Ja sen bar det iväg till franskan och där var det läxförhör , som tur var så var det muntligt ;D .. på maten satt jag med kkurt , lina , Ikis och Chicky .. Sen till gympan där så typ satt vi i bastun och hade kul xD . Sen innan gympan började så hade vi lite cheerleading med Chicky ( Hon har vunnit SM i cheerleading och hon var liksom cheerleadern) . På gympan så hade vi ömm , kommer inte ihåg vad det heter när man står på två plintar och man ska springa igenom och inte bli träffad av bollarna som dom på plintarna kastar och ta en väst och springa ut igen sen . Sen efter gympan hade vi cheerleading i Torpet . askul och en del killar va också med , på svenska skickade vi runt en lapp och man fick fylla i om man ville vara med i Chickens nya cheerleading lag , självklart skrev man på det . Några tjejer och 3 killar skrev på , det tycker jag är bra (Y) . Så nu är jag offisielt medlem i : Cheer panters tror jag vi ska heta :D:D:D:D <33
Kul var det iallafall och imorgon ska vi få en lapp om träningar och sånt ..
Imorgon halva dagen är det orientering :)Det var väl allt för idag ( bilder från våran cheer-grupp kommer
Puss o kram skumbanan

RSS 2.0