30/9-09

ChaCha

Idag hade vi Engelska prov . Det känns rätt bra nu efteråt . På matten jobbade jag med Persson ;D .. Asså inte visste jag att han va smart .
Han typ förklarade för mig och hjälpte mig . Tack för det . På No:n typ "labbade" vi ja det var inte så lite pratigt heller . På träningen simmade vi 2800 meter , det var inte så långt men det var ett roligt pass . Efteråt var det en typ tjejkväll hos Chicky . Det var kul specielt när det började närma sig 8 tin . Ja det var väl typ dagen tror jag ..

>imorron så blir det ja skolan igen -.- Måste jobba på franskaläxan nu ..
Puss o kram o nyp i stjärten <3

prov och diagnoser hela tiden

shiiit , imorron har vi juh engelskaprov . har inte tränat någonting . Men det går nog bra har lyssnat mycket på lektionerna så .. Har väldigt lätt för Engelska .
Fick reda på vad vi fick på mattediagnosen idag resultat : 25/26 är rätt nöjd fakstiskt , jag suger juh på matte xD man försöker väl så gott det går . lyssnar på Pussycat Dolls : When I Grow Up . Den är as bra ! .. Ska plugga på engelskan så att jag får ett någolunda bra resultat ..

29/9-09

Ja , nu sitter man här och ska skriva något bra första inlägg på bloggen ..
Får väl skriva om dagen dåra :::
Ja jag stog i maten idag med kkurtan(AmandaPersson) och Lina :D Riktigt kuligt fakstiskt . Sen på elevensval var det catch the flag , det var kuligt men erik(idrottslärarn) hade några andra regler som vi aldrig har kört med .. xD
Ja det var väl d mesta

RSS 2.0